7. stu 2020.

{youtube} qxQlARAi_9o{/youtube}

Drugi u nizu koncerata „Zagrlimo starije pjesmom“ prenosimo iz crkve sv. Lovre u Petrinji. Za djedove i bake te sve umirovljenike ove subote nastupit će Vokalni ansambl „Petrusice” te Zbor mladih Marijine legije iz Petrinje. Prijenos uživo dostupan je putem Facebooka stranica i Youtube kanala Sisačke biskupije, kao i na valovima Hrvatskog katoličkog radija.

 

Ciklus od šest koncerata održava se povodom pastoralne godine posvećene djedovima i bakama u Sisačkoj biskupiji, a u sklopu istoimene inicijative Vijeća HBK za obitelj i život. U organizaciji sudjeluje povjerenstvo pastoral braka i obitelji, povjerenstvo za pastoral bolesnih, povjerenstvo za crkvenu glazbu, Ured za odnose s javnošću i povjerenstvo za pastoral mladih Sisačke biskupije.

Drugi u nizu koncerata „Zagrlimo starije pjesmom“ prenosimo iz crkve sv. Lovre u Petrinji. Za djedove i bake te sve umirovljenike ove subote nastupit će Vokalni ansambl „Petrusice” te Zbor mladih Marijine legije iz Petrinje. Prijenos uživo dostupan je putem Facebooka stranica i Youtube kanala Sisačke biskupije, kao i na valovima Hrvatskog katoličkog radija. Ciklus od šest koncerata održava se povodom pastoralne godine posvećene djedovima i bakama u Sisačkoj biskupiji, a u sklopu istoimene inicijative Vijeća HBK za obitelj i život. U organizaciji sudjeluje povjerenstvo pastoral braka i obitelji, povjerenstvo za pastoral bolesnih, povjerenstvo za crkvenu glazbu, Ured za odnose s javnošću i povjerenstvo za pastoral mladih Sisačke biskupije.

Pin It on Pinterest