23. tra 2014.

Dragi mladi, voditelji autobusa i skupina  koje idu na SHKM u Dubrovnik

u prilogu su vam oznake za autobuse, koje obavezno vaši autobusi trebaju imati na vjetrobranskom staklu od polaska iz Vaših župa. Molim Vas da oznaku za svoj autobus isprintate u boji kako je i napravljena, jer prema tome se određuje i parking za autobuse.

Podsjećam, što su Vam već volonteri iz Dubrovnika javili, da svi naši autobusi iz sisačke biskupije trebaju doći u Dubrovnik u subotu 26. travnja u periodu od 8-9 sati. U tom periodu dolazi sveukupno 113 autobusa, stoga Vas molim za strpljenje i da se držite predviđenog vremena, kako bi se izbjegle nepotrebne komplikacije i gužve. Voditelji autobusa koji ne budu poštivali dogovorene termine neće biti pušteni od strane policije u Grad, prije predviđenog vremena ulaska, tako nam je javljeno od strane organizatora. Isto tako dajem Vam na znanje da na SHKM u Dubrovnik dolazi sveukupno 614 autobusa, od kojih većina dolazi sa sjevera Hrvatske, dakle iz našeg smjera, stoga računajte i na gužve na stajalištima.

Prilikom raspoređivanja smještaja po župama, vodilo se načelom da najudaljenije biskupije budu smještene najbliže gradu, dok one najbliže idu na udaljenije župe. Tako da su sve naše grupe raspoređene na potezu od Dubrovnika do Stona. Detaljan popis na koje župe smo točno smješteni već smo prije objavili na stranici Sisačke biskupije.

Preuzmite oznake autobusa

Za sva pitanja, slobodno me kontaktirajte.

Želim Vam sretan i blagoslovljen put i radostan Susret hrvatske katoličke mladeži.

Vidimo se u Dubrovniku.

 

vlć. Branko Koretić

povjerenik za pastoral mladih

Pin It on Pinterest