9. srp 2010.

Mons. dr. Vlado Košić, sisački biskup pokrenuo je internetske stranice Sisačke biskupije na adresi www.biskupija-sisak.hr u petak 9. srpnja u prostorima ordinarijata Sisačke biskupije.

Nakon 6 mjeseci Proslave ponovne uspostave Sisačke biskupije pokrećemo internetske stranice Biskupije u želji za boljom komunikacijom unutar Biskupije kao i prezentacijom aktivnosti Sisačke crkve svim ljudima dobre volje rekao je tom prigodom biskup Vlado.

O samom sadržaju stranica govorio je mr. Antun Sente, predstojnik ureda za odnose s javnošću Sisačke biskupije. Stranice prezentiraju aktivnosti kako sisačkog biskupa tako i događanja na području Sisačke biskupije vezane uz duhovni, kulturni i društveni život. Donose potrebne kontakte biskupijskih tijela. Stranice je izradio Ivan Pleše, a dizajn je izradila Vlatka Linarić, dok je za sadržaj stranica odgovoran mr. Antun Sente predstojnik ureda za odnose s javnošću. Nakon predstavljanja internetskih stranica biskup Vlado uručio je prisutnim novinarima zahvalnice za medijsko praćenje Proslave ponovne uspostave Sisačke biskupije kao i dosadašnje aktivnosti Sisačke crkve. AS

foto: Stjepan Vego

Pin It on Pinterest