9. sij 2020.

U župnoj crkvi sv. Alojzija Gonzage u Popovači na blagdan Bogojavljenja,  6. siječnja, održan je već tradicionalni božićni koncert.

Koncert su otvorili članovi dramske skupine s recitacijom i tako nas podsjetili na lijep hrvatski običaj – zvjezdara.

Članovi dječjeg zbora Božje dijete, zbora mladih Novus i mješovitog zbora predstavili su se pred prepunom župnom crkvom s nekoliko tradicionalnih i slavljeničkih pjesama. Koncert duhovne glazbe završen je uz solo Ivone Bunčić i instrumentalnu pratnju Lovre Parića Ivičića, Kristijana Jalšića i Marka Javorskog, nakon čega su svi izvođači zajedno nastupili s tradicionalnom božićnom pjesmom „Narodi nam se“.

Naš župnik, velečasni Ivan Petrović zahvalio se svima na aktivnosti u protekloj godini i sve prisutne pozvao na domjenak i druženje u pastoralnom centru.

Ponosni smo kao župa što smo ove godine imali tri postave uprizorenja živih jaslica prije polnoćki. S puno ljubavi i truda svi sudionici su  dočarali  vjeran prikaz Isusovog dolaska na svijet.  Scenski prikaz uprizorili su djeca od prvog do osmog razreda, srednjoškolci i mladi. Za glazbeni dio se pobrinuli su se članovi dječjeg zbora i zbora mladih.

Pin It on Pinterest