18. lip 2021.

Završna priredba predškolaca u Dječjeg vrtića Svete Marije Magdalene u Selima održana je u četvrtak, 17. lipnja. Prisustvovalo joj je 17 predškolaca, njihovi roditelji, bake i djedovi, tete te domaći župnik vlč. Dragutin Papić. To je za predškolce bio dan oproštaja od vrtića jer ih nakon niza veselih vrtićkih dana uskoro čeka škola.

Predškolci su izveli prigodan program s puno truda i ljubavi. Pjesmama i recitacijama zahvalili su za sretne vrtićke dane i život u igri, pjesmi i druženju. Pred njima je sada torba puna knjiga i škola za koju su spremni, a potekla je i poneka suza radosnica zbog ovako lijepoga trenutka kao i žalosnica zbog rastanka.

Ravnateljica s. Matea Falatak zahvalila je djeci i roditeljima na povjerenju tijekom proteklih godina provedenih u vrtiću, ali i ohrabrila djecu za nove pobjede i radosti u životu i školi. “Uvijek ste dobrodošli u vrtić na izvore svoga djetinjstva, u naš vrtić”, naglasila je.

Potom je svakom djetetu uručila zasluženu diplomu i prigodan dar koji će ih podsjećati na sretne i predivne dane provedene u vrtiću kao i na prijatelje s kojima su se igrali. Osobitu zahvalu izrekla je svim tetama zbog puno ljubavi s kojom su odgajale djecu.  „Hvala Bogu na svim milostima i darovima koje nam je obilno darivao. Hvala mu na svim ovim godinama. Hvala mu na iskrenim dječjim srcima, na njihovim radostima i žalostima, hvala mu na prekrasnim trenucima zajedništva, igre i učenja”, zaključila je s. Matea riječi zahvale.

Na kraju je poželjela djeci da ih na daljnjem putu odrastanja prate i čuvaju njihovi anđeli čuvari kao i zagovor sv. Marije Magdalene, zaštitnice vrtića i župe u Selima. Slavlje je završilo veselim druženjem i čašćenjem u ugodnom i toplom ozračju vrtića.

 

Pin It on Pinterest