31. kol 2020.

Vrtić Svete Marije Magdalene u Selima dobio je u ponedjeljak 31. kolovoza novo vodstvo. U nazočnosti sisačkog biskupa Vlade Košića i predsjednika Upravnog vijeća vrtića mr. sc. Janka Lulića od s. Krešimire Katarić vrtić je preuzela nova ravnateljica s. Matea Faltak.

Izrazivši zadovoljstvo što će na čelu ove biskupijske ustanove i dalje biti sestre milosrdnice sv. Vinka Paulskog biskup se na poseban način zahvalio dosadašnjoj ravnateljici s. Krešimiri uručivši joj Odlikovanje sv. Kvirina za osobite zasluge u Sisačkoj biskupiji. Kako je istaknuo ovo je odlikovanje nagrada za njen četverogodišnji angažiran rad u službi prve ravnateljice vrtića u Selima. Biskup je rekao i kako je s. Krešimira revno vršila službu ravnateljice i odgojiteljice, uvijek živjela i svjedočila svoju vjeru i rado surađivala sa zaposlenicima, roditeljima i vodstvom biskupije, a na kraju zaželio joj je i obilje Božjeg blagoslova i uspjeha u radu na novoj službi.

Zahvalivši se na iskazanom povjerenju nova ravnateljica s. Matea je rekla kako će nastojati opravdati očekivanja te zajedno s osnivačem i svim djelatnicima graditi ovo zajedništvo na dobro vrtića i posebno svih mališana koji ga pohađaju.

Pin It on Pinterest