28. sij 2020.

U subotu 25. siječnja 2020. održan je treći susret Katoličke malonogometne lige “Brat Bonifacije Pavletić” Sisačke biskupije. Susret je započeo Svetom Misom u crkvi Sv. Lovre u Petrinji koju je predvodio vlč. Hrvoje Zovko, dok su vlč. Ivan Grbešić, vlč. Marijan Štingl i vlč. Danko Bizjak mladima bili na raspolaganju za svetu ispovijed. Nakon Svete Mise uslijedilo je kratko euharistijsko klanjanje gdje smo zahvalili Gospodinu na sve darove koje nam je podario.

Utakmice 5. i 6. kola KMNL odigrane su u ŠRC Pigik. Deset odigranih utakmica prošlo je u fer i korektnoj borbi. Prvi put smo vidjeli i izvođenje deseteraca koji su bili do sada neobranjivi. Igra se futsal brz i dinamičan sport puno šuteva, kontra napada, driblinga, prilika za gol, pa su takve utakmice vrlo zanimljive i neizvjesne. Igralo se gol za gol, kontru na kontru. Bilo je i malo golova i puno golova, neriješenog rezultata te prepunih mreža. Favoriti su uglavnom odnijeli bodove kući, ali i mlađe ekipe su pokazale napredak te najavile da ćemo imati što vidjeti i od njih u budućnosti.

Hvala svima na dolasku i fer i korektnom nadmetanju, bez Vas Katolička malonogometna liga ne bi postojala.

Par prigodnih riječi uputio nam je voditelj lige Vlado Sučec rekavši:
“Što reći nakon prvih 6 kola Katoličke malonogometne lige “brat Bonifacije Pavletić”.
Što reći nego bravo, veliki bravo vama dragi mladi nogometaši!
I ja sam nekad igrao nogomet kao i vi samo s drugačijom namjerom da pobijedim, budem najbolji igrač i strijelac dok kod vas vidim želju da nadmašite sami sebe, a ne protivnika i stoga vam želim da i dalje nas oduševljavate vašim svjedočkim ponašanjem na terenu i izvan njega. “

Sljedeći susret je 22. veljače u Popovači.

 

 

Pin It on Pinterest