20. velj 2021.

Slovenska humanitarna grupa „Bejž if vejdš“ obnovit će kuću obitelji Saše i Ivane Trivanović iz sisačkog prigradskog naselja Hrastelnica, teško stradalu u potresu krajem prošle godine. Projekt provode suradnji s Caritasom Sisačke biskupije zahvaljujući kojem su došli u kontakt sa spomenutom obitelji.  Riječ je o mladoj obitelji s trogodišnjim sinom, a kako trenutno borave u kući koja im je dana na korištenje do svibnja, što prije moraju krenuti u obnovu svog doma.

Ova grupa okuplja prijatelje raznih profesija koji znaju samostalno izvoditi mnoge poslove. Njihova svijest da mogu biti sretni jer mogu pomoći manje sretnima, potaknula ih je da kroz projekte „Krov nad glavom“ osiguraju bolje životne uvjete za one koji to trenutno nemaju. Spomenuta grupa do sada je realizirala 20 raznih humanitarnih projekata, a posljednji se odnosio na dogradnju sirotišta u gradu Kapshagay, koji se nalazi u blizini najvećeg grada Kazahstana, Almatyja.

Ovaj projekt odlučili su provesti na području pogođenom potresom kao oblik njihova doprinosa sanaciji posljedica ove strašne prirodne nepogode.

Saša Trivanović samostalno je obnavljao kuću koju je dobio kao djedovo naslijeđe, međutim potres je sada uništio sav dosadašnji trud.  Obitelj Trivanović izrazila je veliku zahvalnost ovim humanitarcima koja će im pružiti krov nad glavom i osigurati miran i sretniji život.

Pin It on Pinterest