29. sij 2018.

U nedjelju, 28. siječnja 2018. godine, u sisačkoj Župi Pohoda BD Marije gostovale su časne sestre i novakinje iz Družbe Kćeri Božje ljubavi. Sestre su svjedočile na dva euharistijska slavlja i dotaknule vjernička srca okupljene zajednice. Sestra Ozana Krajačić progovorila je o blaženim Drinskim mučenicama, o hrabrosti njihove vjere i o ustrajnosti u kušnji sve do mučeničke smrti.

Sestra Danijela Koprek posvjedočila je o svom redovničkom pozivu te o izazovima koji su je pratili na putu ostvarenja poziva. Drage gošće su obradovale prisutne vjernike izvrsnim pjevanjem. Domaći župnik, vlč. Ivan Grbešić zahvaljuje redovnicama na njihovu svjedočenju u Župi Svete Marije te je zajedno s njima poželio da Bog blagoslovi župu i domovinu novim duhovnim zvanjima. Nakon ugodnog druženja časne sestre su pohodile sisačkog biskupa mons. Vladu Košića te dio svoje zajednice koja služi u Biskupijskom ordinarijatu.

Sljedeće nedjelje, 4. veljače 2018. godine u Župi Pohoda BD Marije na euharistijskom slavlju u 10,30 sati gostovat će odgojitelji i sjemeništarci Međubiskupijskog sjemeništa sa zagrebačke Šalate.

Pin It on Pinterest