30. tra 2021.

Prijatelji Maloga Isusa predvođeni s. Martom Vunak posjetili su u petak 30. travnja Dječji vrtić Sv. Marije Magdalene u Selima, gdje je goste iz Zagreba dočekala je ravnateljica vrtića s. Matea Faltak s djelatnicima vrtića i djecom.

Prijatelji Maloga Isusa su u sklopu projekta pomoći stradaloj djeci nakon potresa donijeli u vrtić u Sela vrijedne darove dječjih vozilica. Predali su vrtiću 15 vozila, romobila i bicikla, a razveselili su djecu i šarenim balonima s inicijalima PMI – Prijatelji Maloga Isusa. Djeca su se bila oduševljena prekrasnim vozilicima te su ih odmah isprobala.

S. Marta izrazila je zadovoljstvo zbog ostvarenoga projekta. Uspjeli su skupiti iznad svih očekivanja, što ih je i same jako obradovalo. Osobito su Prijatelji Maloga Isusa bili dirnuti kako su djeca iz vrtića u Selima sa zahvalnošću i radošću primila darove.

Ravnateljica s. Matea zahvalila je Prijateljima Maloga Isusa na posjetu i darovima te im uručila u ime djece plakat s prigodnim likovnim radovima djece i izrazima zahvalnosti. U ime vrtića uručila im je također i zahvalnicu.

Kroz vožnju dječjih vozilica djeca se dobro zabavljaju, a ujedno i razvijaju motoričke sposobnosti.

Ovaj dan djeca će u vrtiću u Selima dugo pamtiti po lijepom susretu i divnim darovima dragih Prijatelja Maloga Isusa.

 

 

 

Pin It on Pinterest