31. ožu 2024.

Okrijepljena svetim sakramentima preminula je, u nedjelju 31. ožujka u 85. godini života, Marta Košić r. Dombaj, majka sisačkog biskupa Vlade Košića.

Rođena je 31. srpnja 1939. godine u Družbincu, u župi Petrijanec. Bila je vrijedna, radišna i pobožna žena. Isticala se lijepim pjevanjem, osobito crkvenih i posebno marijanskih pjesama. S mužem, pok. Ivanom rodila je kći Darinku 1957. i sina Vladu 1959. godine. Ima unuke: Blaženku koja se udala za Vladu Slunjskog, Mariju koja se udala za Franju Gudelja i Juricu koji je oženio Anu r. Ivančević te praunuke: Filipa Slunjski, Ivana i Frana Gudelj te Emu, Davida i Lovru Rožmarić.

Obitelji Košić, Rožmarić i Gudelj zahvaljuju liječnicima i medicinskim sestrama u Varaždinskoj bolnici, u Varaždinskim Toplicama i Bolnici Klenovnik na brizi za dragu mamu koja je tri posljednja mjeseca bila na njihovoj skrbi, dok je posljednji mjesec bila kod kuće gdje je i preminula okružena brigom i ljubavlju svojih najmilijih. Hvala svećenicima koji su ju posjećivali i podijelili više puta svetu Pričest kao i bolesničko pomazanje.

Sprovod drage pokojnice bit će na mjesnom groblju u Petrijancu u ponedjeljak, 1. travnja u 16.30 sati, a nakon sprovoda bit će i sveta misa zadušnica u župnoj crkvi svetih apostola Petra i Pavla.

Neka joj uskrsnuli Gospodin udijeli mir i život vječnog uskrsnuća!

Pin It on Pinterest