22. kol 2014.

Br. 32-2014/Prez.

U Sisku, 20. kolovoza 2014.

Poštovana gospodo

Župnici Sisačke biskupije

Biskupijska zaklada Fra Bonifacije Pavletić i Sisačka biskupija organiziraju humanitarni koncert, unutar ciklusa već izvedenih koncerata tijekom ove godine (do sada su bila četiri) od čijeg se prihoda financiraju stipendisti Zaklade, u subotu, 13. rujna 2014. s početkom u 20 sati, pred Katedralom u Sisku.

Izvođači su: zborovi mladih grada Siska i Sisačke biskupije, u prvom dijelu, a u drugom dijelu Marko Perković Thompson, koji se svi odriču svojih honorara u korist Zaklade.

Podsjećam da naša Zaklada stipendira studente, koji su uspješni i potrebiti, s područja naše biskupije. Do sada – u četiri godine – podijeljeno je preko 200 stipendija. Ovaj događaj će omogućiti uspješan nastavak rada Zaklade u sljedećoj akademskoj godini.

Zato ćete u nedjelje koje prethode tom koncertu – dakle, 24. i 31. kolovoza i 7. rujna – pozvati Vaše vjernike da svojim doprinosom podupru ovaj događaj, a time i našu Zakladu, a to možete učiniti tako da u oglasima na kraju misa pročitate ovo:

 

DRAGI VJERNICI, NAŠA SISAČKA BISKUPIJA ORGANIZIRA HUMANITARNI KONCERT ZA ZAKLADU FRA BONIFACIJE IVAN PAVLETIĆ ZA STIPENDIRANJE STUDENATA NA KOJEM ĆE NASTUPITI ZBOROVI MLADIH NAŠE BISKUPIJE I PJEVAČ MARKO PERKOVIĆ THOMPSON. POZIVAM VAS DA DARUJETE SVOJU DONACIJU – PO OSOBI NAJMANJE 30 KN – ŠTO OMOGUĆUJE SUDJELOVANJE NA KONCERTU KOJI ĆE SE ODRŽATI U SUBOTU, 13. RUJNA 2014. S POČETKOM U 20 SATI PRED SISAČKOM KATEDRALOM. POTVRDE O DONACIJAMA ĆE SE DIJELITI U ŽUPNOM UREDU.

 

S poštovanjem Vas pozdravljam i zahvaljujem!

+ Vlado Košić, v. r.

biskup sisački

Pin It on Pinterest