13. sij 2021.

{youtube} K47YKTZ_HMg{/youtube}

Laura Sučec, župljanka župe Preobraženja Gospodnjeg u Petrinji i aktivna volonterka župnog Caritasa napisala je ovih dana duhovnu pjesmu posvećenu Petrinji.  Posvetila ju je gradu u kojem je rođena, odrasla i živi, a koji je gotovo potpuno razrušen u snažnom potresu u utorak, 29. prosinca 2020.

“Inspiracija za ovu pjesmu bila su mi tužna i neutješna lica moje obitelji i prijatelja. Htjela sam poslati poruku svima da je jedina prava utjeha u Gospodinu. Glazbom se bavim cijeli život. No, moram priznati da duhovna glazba zauzima posebno mjesto u mom srcu otkad sam otkrila da je zaista samo Njegova ljubav vječna”, rekla je Laura Sučec.

Laura je odlučila svoje emocije pretočiti u pjesmu. “Inspiracija za ovu pjesmu bila su mi tužna i neutješna lica moje obitelji i prijatelja. Sve je u tom trenutku izgledalo kao kraj. Izbjegla sam u sekundi da se krov zgrade u kojoj radim ne uruši na mene. Svi ti događaji potaknuli su u meni lavinu pitanja. Pitala sam se: ‘Gdje nam je vjera u ovakvim trenucima?‘. Osobno sam pronašla utjehu u Gospodinu”, rekla je.

“Ovom pjesmom htjela sam poslati poruku da je jedina prava utjeha u Gospodinu. Sada kada nam nitko ne može garantirati što nam nosi sutra, jedini nas On može osloboditii straha i staviti nam osmijeh na lice. Isus je otkupio moje grijehe, spašena sam, zašto da se bojim i pred kime da strepim? Samo u njegovoj vječnoj ljubavi naša je utjeha”, zaključila je Laura Sučec.

 

 

Pin It on Pinterest