19. svi 2018.

Prvi u ovogodišnjem ciklusu humanitarnih koncerata Biskupijske zaklade „Fra Bonifacije Ivan Pavletić“, održan je u petak 18. svibnja u Velikom Kaptolu u Sisku. Za potrebite studente zaklade nastupio je petrinjski sastav Laura’s izvevši duhovne i domoljubne skladbe dvojice autora Karla Ivančića i Gorana Brebrića, a gost večeri bio je Ženski vokalni ansambl Lađarice.

Uz brojne prijatelje Zaklade, u prepunoj dvorani, koncertu su nazočili sisački biskup Vlado Košić, generalni vikar mons. Marko Cvitkušić i ravnatelj Zaklade dr. Domagoj Mosler koji je na početku i pozdravio okupljene zahvalivši im na dolasku u svoje, ali i u ime svih stipendista. Mosler je podsjetio na rad Zaklade koja već dugi niz godina pomaže nepotrebnijim uspješnim studentima, istaknuvši kako je upravo Karlo Ivančić jednom bio stipendist, a danas je prijatelj Zaklade.

Na kraju koncerta okupljene je pozdravio i sisački biskup Košić posebno se zahvalivši na ovoj glazbenoj večeri svima koji su uložili svoj angažman kako bi se ona ostvarila.

 

 

Pin It on Pinterest