9. svi 2017.

Poštovani,

Pozivam Vas na donatorski ručak u sjedište Sisačke biskupije, u Veliki Kaptol u Sisak, u petak 12. svibnja 2017. s početkom u 12 sati. Na tom će susretu župnik don Paško Glasnović predstaviti problem 41 obitelji koje su s Kosova došle prije 18 godine i još im nije omogućeno da dobiju svoj dom. U travnju ove godine podijeljeni su im ključevi zajedno s ugovorima o najmu, ali te su nove kuće u Dumačama, Grad Petrinja, prazne, bez podova, pločica, bez namještaja, tako da mnogi od njih koji žive od socijalne pomoći ne mogu sami opremiti kuće niti u njih useliti.

Stoga Vas molim da se odazovete na ovaj donatorski ručak da biste se upoznali s potrebama naših Hrvata da bi mogli useliti u kuće koje međutim oni sami ne mogu do kraja urediti i namjestiti.

Hvala unaprijed na svakom daru i pomoći, bilo to u stvarima bilo to u novčanoj iznosu.

S poštovanjem

Mons. Vlado Košić,

Biskup sisački

PS. Ukoliko niste u mogućnosti doći na susret, a želite pomoći, možete se javiti župniku don Pašku Glasnoviću – tel. +385 98 227 750 i dogovoriti način da donirate stvari – ili pak svoj novčani dar možete uplatiti na račun Sisačke biskupije s naznakom „ZA DUMAČE“: HR0623600001102123574 (Zagrebačka banka).  Hvala Vam!

Pin It on Pinterest